وي به برداشته شدن گام اول تحول بنيادين در آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: اين تحول نيازمند دقت ، مطالعه و کار کارشناسي به همراه سرعت است چرا که اگربراي هرکاري 2 سال فکر کنيم، عملا کاري انجام نداده ايم .
وزير آموزش و پرورش خاطرنشان ساخت: من بارها به مجلس وشوراي عالي انقلاب فرهنگي اعلام کردم در زمينه تحول بنيادين قدم برداريد تا ما بتوانيم آن را اجرايي کنيم . اين تحول نتيجه 22 سال کار مطالعاتي است و بايد اجرايي شود.
وي با اشاره به مطالعه در زمينه تغيير نظام آموزشي که از سال 1367 آغاز و به سه دورهي ششساله، سه ساله اول و سه ساله دوم منجر شده است، افزود : مطالعات 5 ساله اخير منتج به اين نظام آموزشي گرديد، اين گونه تصور نشود که اين کار از زمان وزارت بنده آغاز شده است.
دکتر حاجي بابايي تصريح کرد : 40 موضوع گوناگون و زير ساخت را به صورت همزمان در آموزش و پرورش دنبال مي کنيم .
وي با تاکيد بر اين که دلگرمي معلم درنظام تعليم و تربيت، تحول بنيادين است، يادآور شد: همه فعاليتها و برنامهها در آموزشوپرورش در جهت تحول بنيادين است که مطالبه اصلي و اساسي مقام معظم رهبري(مدظلهالعالي) است و ما نيز کمر همت به آن بسته ايم .
وي گفت: اگر 70 سال هم سپري شود با يک معلم تنها در روستا نمي توان عدالت آموزشي را ايجاد کرد بلکه بايد امکانات را با تمام قدرت به روستا برد. بدين ترتيب نه تنها از حق و حقوق کسي کاسته نمي شود بلکه زيادتر هم ميشود و اين با ايجاد مجتمع آموزشي ترنم ولايت محقق خواهد شد.
حاجي بابايي خطاب به نمايندگان فراکسيون فرهنگيان مجلس خواستار مجوز جسورانه عمل کردن در محدودهي قانون براي پيشبرد کار شد.
وزير آموزش وپرورش با اشاره به تجهيز مجتمع هاي آموزشي به کارگاه ، آزمايشگاه و شبکهICT بيان داشت: امسال اولين سال ثبت نام اينترنتي است در اين زمينه ادعاي صد درصد موفقيت را نداريم اما بايد بدانيم در طول روز چند نفر ثبت نام ميکنند.
وي با تاکيد بر افزايش مدارس هوشمند که بر اساس پاسخگويي به نيازهاي دانش آموزان ايجاد مي شود، ادامه داد: معلم نبايد تنها براي يک مکاتبه اداري ساده کلاس را تعطيل کند بلکه بايد از همان جايي که هست، بتواند اين مکاتبه را انجام دهد و به اداره ارسال نمايد.
حاجي بابايي در تشريح تحول بنيادين عنوان نمود: تحول بنيادين يعني 140 نماينده مجلس طرح دو فوريتي بدهند .
وي با اشاره به اين که در مورد حق التدريسي ها عين قانون مجلس را اجرا نموده و سر سوزني تخطي ننموده است، يادآور شد: براساس مصوبه مجلس بايد در طول 5 سال، 60 هزار نيروي حقالتدريس جذب شوند که ما امسال از تعداد ياد شده، موفق به جذب 26 هزار نيرو شدهايم.
وزير آموزش و پرورش به بيمه طلايي به عنوان يک کار مديريتي اشاره کرد و افزود: هزينه اي که هم اينک در باب رفاه فرهنگيان صرف ميشود 60 درصد سال گذشته نيست. بنابراين بسياري از کارها را ميتوان با صرف هزينهاي اندک به انجام رساند.
حاجي بابايي در ادامه خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش درخصوص نهضت سوادآموزي موظف است هر سال 1200 نفر را طبق قانون جذب نمايد در صورتي که ما امسال 3 هزار نفر را پذيرش کرديم.
وي با تاکيد بر اينکه بنده هيچ مشکلي با نيروهاي شرکتي ندارم، اظهار داشت : در آموزش و پرورش تمام شرکتها لغو قرارداد شدهاند و 33 هزار نيروي مستخدم شرکتي با اين وزارتخانه قرارداد کار معين منعقد نمودهاند.
حاجي بابايي ادامه داد: 100 نماينده در صحن علني مجلس به آموزش و پرورش تذکر دادند که جذب نيروهاي شرکتي مبناي قانوني ندارد و خريد خدمات در قانون براي امور نظافت و خدمات است و در هيچ جاي قانون نيامده است که آموزش و پرورش نيروي خدمات آموزشي جذب کند .
وزير آموزش و پرورش در پايان بار ديگر به کاربست قوانين در آموزش و پرورش تاکيد کرد و ادامه داد: اگر مجلس مصوب کند که آموزش وپرورش 100 هزار نيرو بپذيرد ما مي پذيريم و هرچه قانون باشد آن را اجرا ميکنيم. /122
انتهای پیام/